Αρχική Σελίδα

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Είμαστε ένας κατασκευαστής που βρίσκεται σε Chengdu, Κίνα. Μια επιχείρηση που ενσωματώνεται με στην παραγωγή Ε&Α (μέλη κλειδί της ομάδας από το ίδρυμα ηλεκτρονικής κινεζικής ακαδημίας οπτικής των επιστημών), μάρκετινγκ, μιας στάσης σύστημα λύσης πωλήσεων. Από καθιερωμένος το 2009, το φίλτρο YOPHY έχει εστιάσει στο φακό καμερών που αρχειοθετείται για 10 έτη. Αυτό μας υποστήριξε που έχουμε συσσωρεύσει έναν πλούτο της επαγγελματικής πείρας των προϊόντων. Η γραμμή προϊόντων μας καλύπτει: UV φίλτρα σειράς IR-περικοπών ND GND CPL φακών καμερών, φίλτρα κ.λπ. φακών κηφήνων. Όπως συνεχιζόμαστε για να δεσμεύσουμε στο φίλτρο φακών καμερών παραγωγής μας, προσπαθούμε επίσης να επεκταθούμε στον τομέα οπτικά eyeglasses, τηλεσκόπιο, μικροσκόπιο, κινητός τηλεφωνικός εξωτερικός φακός. Προς εκείνο το τέλος, ήδη οργάνωση ένα υποκατάστημα στην πόλη Yantai για την προώθηση αυτών των προϊόντων, αυτό θα εμπλουτίσουμε περαιτέρω τη διαφοροποίηση προϊόντων μας, στοχεύει τελικά να παρέχει στους πελάτες μας τις υψηλής ποιότητας οπτικές λύσεις.

 

Κατέχουμε την επαγγελματικό Ε&Α, την παραγωγή, το μάρκετινγκ, την ομάδα πωλήσεων, καθώς επίσης και, εξοπλισμένος με το επίπεδο 100000 κατηγορίας το εργαστήριο συνελεύσεων καθαρισμού, την τέμνουσα μηχανή γυαλιού υψηλής ακρίβειας, τη γυαλίζοντας μηχανή ακρίβειας, την αλέθοντας μηχανή ακρών, την υπερηχητική καθαρίζοντας μηχανή κ.λπ. Και όργανα επιθεώρησης: A3 φασματόμετρο στόχων δοκιμής ψηφίσματος (ΜΒ) και κατευθυντήρων 500mm, ελεγκτής γωνίας επαφών νερού, μειωμένος ελεγκτής κ.λπ. αντίκτυπου σφαιρών Όλοι αυτοί οι εξοπλισμοί βαθμολογούνται τακτικά από το μηχανικό εγκαταστάσεών μας, για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια και τη συνολική απόδοση των εξοπλισμών.

 

Μέσω της παρακινημένης ανάπτυξης των εσωτερικών και υπερπόντιων αγορών για πολλά χρόνια, για να θεσπίσουν το στερεά πλαίσιο και το δίκτυο χαρακτηρισμού, μετά από τα έτη προσπαθειών, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε μερικές χώρες σε όλο τον κόσμο, τις καλύψεις Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Τουρκία, Ινδία, Πακιστάν κ.λπ. που απαντούν στην επαγγελματική ομάδα μας, σταθερή ποιότητα, και καλύτερη υπηρεσία, κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών και την υψηλή αναγνώρισή τους στα προϊόντα μας. Θα παράσχουμε πάντα στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία.

 

Θερμά χαιρετίστε την επίσκεψή σας οποτεδήποτε, υπάρχει ακριβώς οδήγηση αυτοκινήτων 10 λεπτών από τον αερολιμένα Shuangliu International στο εργοστάσιό μας, αναμένοντας με ενδιαφέρον την επιχειρησιακή συνεργασία με τους πελάτες παγκόσμιους.

 

 

 

 

  

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Chengdu Yafei Optical Instrument Factory
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : YOPHY

Αριθμός Υπαλλήλων : 45~55

Ετήσιες πωλήσεις : 3Million-4.5Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Website: http://en.cnyophy.com/index.html