Αρχική Σελίδα

Chengdu Yafei Optical Instrument Factory Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Το οπτικό εργοστάσιο οργάνων Yafei Chengdu έχει την ισχυρή ικανότητα Ε&Α, καλή υπηρεσία και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, η οποία είναι αντάξια της μακροπρόθεσμης συνεργασίας.

—— Ο κ. Fang

Αυτός ο φακός είναι πολύ καλός με το μοναδικό σχέδιο και καλή υπηρεσία, θα αγαπούσαμε να συνεχίσουμε να αγοράζουμε.

—— Ο κ. Yang

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το φίλτρο Yophy έχει ένα ποιοτικό σύστημα ελέγχου

 

Το φίλτρο Yophy είναι δεσμευμένο να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και την προδιαγραφή πελατών, καθώς επίσης και να συμμορφωθεί με όλες τις νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις, μέσω της συνεχούς βελτίωσης της ποιοτικής διαχείρισης.
Τα φίλτρα εξετάζονται και αξιολογούνται σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Spectrophotometer και άλλη όργανο μέτρησης είναι βαθμολογημένα και διατηρημένα για να καλύψουν τις απαιτήσεις του ποιοτικού ελέγχου μας.

 

Η μετρολογία & οι εξεταστικές ικανότητες

 

1. Spectrally επιλυμένες μετρήσεις της μετάδοσης, συντελεστής ανάκλασης απορρόφησης (οπτική πυκνότητα)

 

1.1 επιθεώρηση μετάδοσης: χρησιμοποίηση spectrophotometer για τις φασματικές καμπύλες του φίλτρου.

1.2 χρησιμοποιώντας το στόχο δοκιμής ψηφίσματος A3 (ΜΒ) και τον κατευθυντήρα 500mm για τον προσδιορισμό του ψηφίσματος του υποστρώματος.

 

2. Οπτική επιθεώρηση επιστρώματος

 

2.1 επιθεώρηση Hydrophobicity: χρησιμοποίηση του ελεγκτή γωνίας επαφών νερού για να καθορίσει το hydrophobicity της επιφάνειας φίλτρων.

2.2 δοκιμή σκληρότητας επιφάνειας: χρησιμοποιώντας την κλίμακα Mohs της ορυκτής σκληρότητας για τη μέτρηση της σκληρότητας της επιφάνειας φίλτρων.

2.3 δοκιμή σφαίρα-πτώσης: χρησιμοποιώντας το μειωμένο ελεγκτή αντίκτυπου σφαιρών για την αξιολόγηση της αντίστασης αντίκτυπου του φίλτρου.

 

3. Η ποιότητα επιφάνειας

 

3.1 επιθεώρηση εμφάνισης (για να ελέγξει υπάρχει οποιαδήποτε γρατσουνιά και blemish στην επιφάνεια των φίλτρων): χρησιμοποίηση του λαμπτήρα προβολέων 100 Watt για να καθορίσει το βαθμό επιφάνειας του υποστρώματος γυαλιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Yafei Optical Instrument Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Wang

Τηλ.:: 15982072178

Φαξ: 86-28-8584-4435

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)